Privredno i kompanijsko
pravo

Usluge - Privredno i kompanijsko pravo

Usluge pravne podrške u svim fazama razvoja privrednih društava, osnivanje društava (izrada osnivačkih akata, ugovora članova društva), statusne promene, sprovođenje reorganizacije, likvidacija društava, M&A, korporativno upravljanje, zajednička ulaganja, privatizacije, usklađenost poslovanja (compliance), ugovorno pravo, zastupanje u upravnim postupcima sa poreskopravnim aspektom.

Savetovali smo klijente u oblastima trgovine, nekretnina, farmaceutske industrije, hemijske industrije, prehrambene industrije, drumskog saobraćaja, internet usluga, osiguranja, lizinga, turizma.


AKT | Todorović i Partneri

NAŠA FILOZOFIJA

AKT | Todorović & Partneri

VIZIJA Advokatske kancelarije Todorović je pružanje advokatskih usluga na visokoprofesionalan način od strane kompetentnog tima koji će se truditi da ispuni i prevaziđe sva Vaša očekivanja.


Advokatski tim koji će Vas ljubazno dočekati, saslušaće i razumeće sve Vaše zahteve. Verujemo da odgovornost za ostvarenje kvaliteta leži na svakom zaposlenom i odražava se kroz redovno vršenje poslovnih obaveza i građenje odnosa sa interesnim stranama. Stvaranjem i implementacijom naših ideja za rešavanje slučajeva postižemo za Vas pozitivne ishode.

SAZNAJTE VIŠE

Copyright © 2014 - 2019 Advokatska kancelarija Todorović - Sva prava zadržana

Top