O nama
Članovi AKT tima su visoko specijalizovani stručnjaci koji govore više jezika i stekli su iskustvo u različitim pravnim i privrednim oblastima.

Advokatska kancelarija Todorović – Beograd

Zajednička advokatska kancelarija Todorović – AKT je osnovana 1990. godine kao porodična praksa, a od tada predanošću i konstantnim usavršavanjem na praktičnom i akademskom nivou doprinosu uspehu i pravnoj sigurnosti svojih klijenata.

Članovi AKT tima su visoko specijalizovani stručnjaci koji govore više jezika i stekli su iskustvo u različitim pravnim i privrednim oblastima. U prilici smo da odgovorimo izazovima kompleksnih slučajeva i transakcija sa međunarodnim elementima i na lokalnom nivou. AKT advokati su posvećeni savetnici i istrajni parničari.

Zalaganjem, brzim odgovorima na potrebe klijenta i prvoklasnim pravnim savetima kancelarija AKT postaje deo rešenja. Naše prednosti su blizak odnos sa klijentom, dobro razumevanje njegovih potreba, davanje preciznih saveta i pouzdanost.

Zastupamo i savetujemo domaća i strana privredna društva i fizička lica u odabranim oblastima.

AKT advokati pažljivo prate domaću i stranu praksu i promene u oblasti privrednog prava i intelektualne svojine, u okviru kojih daju svoj doprinos autorstvom na člancima, knjigama, i aktivnim učestvovanjem na stručnim konferencijama.

Nastupamo kao dugoročni partneri klijenata koji su spremni da pruže dodatne napore kako bi se postigli ciljevi. U tom smislu smo postali više od standardnih pružalaca usluga i postali smo strateški partneri subjekata koje zastupamo kroz sve faze poslovnih ciklusa. Posvećeni smo individualnom pristupu i rešenjima.

U svojstvu članova brojnih renomiranih međunarodnih udruženja i zajedno sa inostranim kancelarijama sa kojima sarađujemo, obezbeđujemo podršku klijentima u brojnim jurisdikcijama.

Naša filozofija
VIZIJA Advokatske kancelarije Todorović je pružanje advokatskih usluga na visokoprofesionalan način od strane kompetentnog tima koji će se truditi da ispuni i prevaziđe sva Vaša očekivanja. Advokatski tim koji će Vas ljubazno dočekati, saslušaće i razumeće sve Vaše zahteve. Verujemo da odgovornost za ostvarenje kvaliteta leži na svakom zaposlenom i odražava se kroz redovno vršenje poslovnih obaveza i građenje odnosa sa interesnim stranama. Stvaranjem i implementacijom naših ideja za rešavanje slučajeva postižemo za Vas pozitivne ishode.
Call Now Button