Krivično pravo u oblasti privrede
Preventivno savetovanje i odbrana u krivičnim postupcima. Naša kancelarija učestvuje u odbrani klijenata u kompleksnim slučajevima sa elementima privrednog prava.

Krivično pravo u oblasti privrede

Odbrana za krivična dela utaje poreza, zloupotrebe položaja odgovornog lica, zloupotreba ovlašćenja u privredi, transferne cene, pranje novca, prouzrokovanje stečaja i lažnog stečaja, nedozvoljena proizvodnja, nedozvoljena trgovina.

Značajno iskustvo i ekspertiza u oblasti transfernih cena.Preventivno savetovanje i odbrana u krivičnim postupcima.

Naša kancelarija učestvuje u odbrani klijenata u kompleksnim slučajevima sa elementima privrednog prava (white collar crime).

Koordinacija u postupcima sa međunarodnim elementima.

Naknada štete zbog neosnovanog pritvaranja.

Naša filozofija
VIZIJA Advokatske kancelarije Todorović je pružanje advokatskih usluga na visokoprofesionalan način od strane kompetentnog tima koji će se truditi da ispuni i prevaziđe sva Vaša očekivanja. Advokatski tim koji će Vas ljubazno dočekati, saslušaće i razumeće sve Vaše zahteve. Verujemo da odgovornost za ostvarenje kvaliteta leži na svakom zaposlenom i odražava se kroz redovno vršenje poslovnih obaveza i građenje odnosa sa interesnim stranama. Stvaranjem i implementacijom naših ideja za rešavanje slučajeva postižemo za Vas pozitivne ishode.
Call Now Button