Nekretnine i stambeno pravo
Izrada ugovora o kupoprodaji nekretnina, založnih izjava, upis promena u katastru nepokretnosti ...

Nekretnine i stambeno pravo

Izrada ugovora o kupoprodaji nekretnina, založnih izjava, upis promena u katastru nepokretnosti, due dilligence, zakup poslovnih i stambenih nekretnina, regulisanje suinvestitorskih odnosa, ugovori o građenju, pravna podrška prilikom projektovanja, provera dokumentacije prilikom prometa nepokretnosti.

Realizacija hipoteka, zaštita dužnika pri hipotekarnim prodajama prilikom nepravilno utvrđene vrednosti nepokretnosti.

Savetovanje u pogledu usluga održavanja nepokretnosti (facility management).

Konstitutivni i drugi akti za skupštine stambenih zgrada, ugovori o zajedničkom održavanju višestambenih zgrada, pravni aspekti organizovanja sistema održavanja zgrada, naplata potraživanja, pravna podrška u uređivanju susedskih odnosa. Naknada štete koja je nastala u vezi sa susedskim odnosima. Odštetni zahtevi prema investitorima.

Naša filozofija
VIZIJA Advokatske kancelarije Todorović je pružanje advokatskih usluga na visokoprofesionalan način od strane kompetentnog tima koji će se truditi da ispuni i prevaziđe sva Vaša očekivanja. Advokatski tim koji će Vas ljubazno dočekati, saslušaće i razumeće sve Vaše zahteve. Verujemo da odgovornost za ostvarenje kvaliteta leži na svakom zaposlenom i odražava se kroz redovno vršenje poslovnih obaveza i građenje odnosa sa interesnim stranama. Stvaranjem i implementacijom naših ideja za rešavanje slučajeva postižemo za Vas pozitivne ishode.
Call Now Button